Home Aplicatii 5 aplicații utile pentru Android-ul tău

5 aplicații utile pentru Android-ul tău

de
04.03.2012

5 aplicații utile pentru Android-ul tău quickpic player pro lockscreen es file explorer aplicatii

Astăzi vă voi prezenta 5 aplicații utile pentru Android-ul vostru, pentru a ușura utilizarea dar și pentru a o face mai plăcută.

1. ES File Explorer – Gratuit

ES File Explorer este un file manager foarte popular cu o interfață simplă și prietenoasă, ce vă ajută sa vă gestionați atât fișierele cât si folderele de pe cardul sau memoria internă a smartphone-ului. Pe lângă asta, managerul poate fi folosit și ca client Dropbox și Box  sau ca client FTP. Cu ES File Explorer puteți să navigați prin fisierele sistemului și să le gestionați/modificați (necesită root). Alte caracteristici:

* funcții de Copy, Paste, Cut/Move, Rename, Delete, Share/Send
* selectare multiplă
* arhivare și dezarhivare ZIP și RAR
* vine cu plugin-uri pentru a deschide imagini, filme și documente
* posibilitatea de instala aplicații . apk și de a le vedea icon-urile, pentru o mai bună gestionare
* permite scanarea reţelei pentru directoare partajate

[app]com.estrongs.android.pop[/app]

2.Screen Off and Lock – Gratuit

Screen Off and Lock este o aplicație ce nu ar trebui sa lipsească dintr-un smartphone Android. Rolul acestei aplicații este același cu al butonului Power (blocarea ecranului). La atingerea icon-ului de screen off, ecranul se blochează, mărind astfel și viața butonului fizic pentru blocarea ecranului. Pe lângă funcția principală a acestei aplicații, puteți seta și o animație și un sunet de blocare.

[app]com.katecca.screenofflock[/app]

3.QuickPic – Gratuit

QuickPic este un înlocuitor al aplicației Gallery (stock). Diferența dintre cele doua o face interfața dar și rapiditatea cu care QuickPic vă încarcă imaginile, cât și modul de vizionare și gestionare a imaginilor. Cu ajutorul acesteia puteți exclude, ascunde, proteja cu parolă un anumit folder sau imagine, edita, redenumi, muta și copia imagini. Cum este și normal, nu lipsește nici funcția „Set image as…”.

[app]com.alensw.PicFolder[/app]

4.MX Video Player – Gratuit

Cu ajutorul aplicației Mx Video Player vă puteți viziona filmele preferate pe smartphone-ul vostru, fie ele 1080p, 720p sau 480p. Fiind optimizată pentru toate tipurile de procesoare, filmele ruleaza fără sacadări sau întreruperi. Suportă o mulțime de tipuri de subtitrari și oferă și posibilitatea măririi sau miscorării fontului. Ca o aplicație pentru smartphone-urile cu touchscreen, oferă posibilitatea derularii prin deplasarea degetului pe ecran pe orizontală sau modificării volumului prin deplasarea degetului pe verticală.

[app]com.mxtech.videoplayer.ad[/app]

5.PlayerPro Music – Trial 7 zile – 14.36RON

PlayerPro Music este un player audio cu o interfață simplă și ușor de utilizat, ce vă poate înlocui cu succes player-ul stock.

Caracteristici:

– aranjează melodiilor pe albume, artisti, genuri, playlist-uri

– descarcă automat coperte pentru melodii

– caută și descarcă versuri pentru melodiile dorite

– efecte audio și equalizer

– importați sau exportați istoricul player-ului

– redare pe foldere

– stingere automată după un interval de timp ales

[app]com.tbig.playerprotrial[/app] [app]com.tbig.playerpro[/app]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close