Home Aplicatii 9 aplicații populare pentru fitness, mișcare ...

9 aplicații populare pentru fitness, mișcare și alergare

de
16.04.2018

9 aplicații populare pentru fitness, mișcare și alergare fitness featured aplicatii

Odată cu venirea primăverii încercăm să pierdem în greutate sau să facem mai multă mișcare ca în restul anului, să nu ne ia vara prin surprindere. Mulți preferă exercițiile în aer liber sau acasă, din lipsă de timp sau doar din comoditate. Dezvoltatorii s-au gândit și la cei care nu apelează la sălile de fitness specializate și au lansat aplicații dedicate ce țin locul unui antrenor personal.

Mai jos aveți 4 astfel de aplicații, numai bune pentru vă ajută în lupta cu kilogramele sau cu sedentarismul. Acestea oferă liste complete cu exerciții pentru diverse grupe de mușchi, dar și imagini și clipuri ce vă vor învăța cum să le efectuați într-un mod corect, fără să vă afecteze sănătatea. Tot ce aveți nevoie în prima fază este doar un smartphone.

Dacă nu sunteți fani ai exercițiilor pentru dezvoltarea musculaturii, puteți opta pentru activități mai banale, cum ar fi alegarea, mersul pe jos sau mersul cu bicicleta. Aplicațiile pentru activitățile de tip cardio vă vor ajuta să monitorizați distanța, durata, caloriile arse și să vă consultați progresele și performanțele, ca fiecare nouă activitate să fie o competiție cu voi înșivă.

Alegeți aplicația care vi se potrivește mai mult și apucați-vă de treabă!

Fitness:

Virtual Trainer Bodyweight

Sworkit: Workouts & Fitness Plans

Total Fitness – Gym & Workouts

Workout Trainer: fitness coach

Gym Workout Tracker & Trainer for weight lifting

 

Alergare:

Runtastic Running & Fitness Tracker

Runkeeper – GPS Track Run Walk

Endomondo – Running & Walking

Running Trainer: Marathon Plan & Training Program

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!