AllDro Speed 3G – prima tabletă Allview cu 3G integrat și funcție de telefon

de
19.06.2012

AllDro Speed 3G - prima tabletă Allview cu 3G integrat și funcție de telefon speed allview 3g

Allview anunță lansarea tabletei generic viagra

>AllDro Speed 3G, primul model din gama care se conectează la internet 3G fără modem atașat și care realizează apeluri de voce în toate rețelele. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandvich și este prevazută cu un ecran capacitiv de 7” multitouch, un procesor Multicore Cortex A8 la 1,2 GHz, un procesor grafic Mali 400 MP, o cameră foto frontală și conectivitate la internet prin Wi-Fi și 3G.

Atât prin caracteristicile fizice cât și prin funcțiile integrate, AllDro Speed 3G oferă mobilitate la superlativ. Design-ul compact și greutatea neglijabilă de 350g o recomandă pentru a fi purtată oriunde. Posibilitatea de conectare la internet prin 3G integrat o face cu atât mai atractivă pentru utilizatorii care trebuie să fie în permanență conectați la internet.”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

AllDro Speed 3G are alături de 3G integrat și funcția de telefon prin care realizează apeluri de voce. Prin această funcție tableta se comportă ca un telefon. Dispune de agenda în care pot fi salvate mii de contacte și trimite mesaje sau inițiază apeluri utilizând handsfree prin bluetooth.

AllDro Speed 3G poate fi achiziționată în versiune albă sau neagră atât din magazinul online Allview cât și din rețelele de magazine partenere la prețul de 899 lei.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde”.

Urmareste
Sustine
Click!
Articole populare
Tutorial: Cum instalăm manual Android 7.0 Nougat pe Samsung Galaxy S7/S7 Edge
Update: Skin-uri dbrand pe Samsung Galaxy S7
Dungeon Defense – 25 de coduri promoționale
Review Samsung Galaxy Note 8