AllDro Speed Satellite – tableta Allview pentru vacanțe reușite

de
28.06.2012

AllDro Speed Satellite - tableta Allview pentru vacanțe reușite tableta speed satellite allview

Allview anunță lansarea tabletei AllDro Spe

ed Satellite. Modelul este construit pentru fi extrem de util în călătorii având functie GPS integrată și un design minimalist prin care este ușor de purtat oriunde. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, are un spațiu de stocare de până la 32GB prin microSD card și este echipată cu unul dintre cele mai performante procesoare grafice – Mali 400 MP. Disponibilă în alb sau negru, tableta poate fi cumpărată la prețul de 659 lei din magazinul online Allview si din celelalte magazine partenere și include în pachetul de vanzare un suport și un incarcator pentru masina.

AllDro Speed Satellite a fost proiectată pentru a-și impresiona utilizatorii în călătorii. Este cea mai subțire și cea mai ușoara tabletă Allview cu funcție GPS integrată care identifică cu usurință trasee către destinații și oferă informații practice pe parcursul calatoriei.”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Tableta AllDro Speed Satellite își maximizează utilitatea prin achiziția unei aplicații de navigare care aduce beneficii semnificative funcției GPS. Crearea traseului cu opriri pe hartă, estimări de timp până la destinații, avertizări cu privire la radare mobile sau camere de supraveghere, localizarea celor mai importante puncte de interes de pe traseu și multe alte opțiuni pot fi disponibile cu AllDro Speed Satellite printr-o aplicație dedicată.

Pentru a întreține o atmosferă placută în timpul călătoriei AllDro Speed Satellite permite ascultarea directoarelor de muzică stocată în tabletă prin intermediul sistemului audio din mașina, în timp ce playlist-ul este accesibil direct de pe tabletă.

Prin portul mini HDMI, AllDro Speed Satellite poate fi conectată la un televizor compatibil. Astfel, muzica, fotografiile, videoclipurile și filmele stocate în memoria tabletei pot fi vizualizate pe televizor la standarde HD. De asemenea, pentru a transmite în timp real evenimentele din vacanță, modelul suporta apelurile video prin intermediul camerei frontale de 2 MP și a aplicațiilor Yahoo sau Skype.

AllDro Speed S poate fi achiziționată atât din magazinul online Allview cât și din rețelele de magazine partenere la prețul de 659 lei.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde”.

Sustine
Click!