Allview aduce pe piaţă difuzoarele cu Bluetooth – S-Bass şi S-Tube

de
05.02.2013
[section_title title=First page title]

Allview aduce pe piaţă difuzoarele cu Bluetooth - S-Bass şi S-Tube sbass difuzoare allview

Allview a lansat difuzoarele moderne, cu funcţie Bluetooth, S-Bass şi S-Tube. Raza de acţiune a celor două este de 10 metri, sunt disponibile în culori diferite şi au inclus un cablu suplimentar pentru conectarea cu acele dispozitive care nu dispun de tehnologia Bluetooth.

S-Bass

Pe cât este de mic, pe atât este de puternic, oferind un sunet clar şi un bas pe măsură. Datorită dimensiunilor şi greutăţii reduse, 234 de grame, difzorul poate fi transportat cu uşurinţă chiar şi de către copii.

Pe lângă tehnologia Bluetooth, un alt atuu important al acestui produs este funcţia de Handsfree. Astfel, dacă utilizatorul se află la volanul maşinii poate prelua apelul, iar la finalizarea acestuia, reporneşte muzica.

Acest model este disponibil în nuanţe de roşu, gri şi alb sidef.

Allview aduce pe piaţă difuzoarele cu Bluetooth - S-Bass şi S-Tube sbass difuzoare allview

S-Tube

S-Tube are un aspect modern, iar forma deosebită ii asigură un echilibu perfect în orice condiţii. Mulţumită suportului inclus, dispozitivului îi poate fi ataşată tabletei ori telefonului mobil, astfel încât utilizatorul poate viziona filmele preferate dintr-o poziţie confortabilă.

Se regăseşte în culori precum alb perlat, argintiu, roşu şi crom.

Allview aduce pe piaţă difuzoarele cu Bluetooth - S-Bass şi S-Tube sbass difuzoare allview

Ambele modele au un design aparte şi li se pot asocia în mod alternativ mai multe tablete sau telefoane mobile. Un alt aspect important este acela că aceste produse sosesc la pachet cu un cablu jack de 3.5 mm, astfel ele pot fi conectate chiar şi cu dispozitivele care nu dispun de tehnologia Bluetooth.

Au o rază de acţiune extinsă, de aceea pot fi utilizate cu succes atât în spaţiile restrânse cât şi în spaţii mai mari precum o casă sau chiar în aer liber. Aceste produse sunt ideale atât pentru momentele de relaxare, cât şi pentru cele de distracţie. De asemenea, pot fi utilizate cu succes şi în domeniul de afaceri pentru o prezentare sau o conferinţă, dar şi pentru a prelua un apel prin Handsfree, în cazul modelului S-Bass.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde”.

Sustine
Click!