Allview aduce pe piață tableta cu caracteristici accentuate de netbook – AllDro3 Speed T

de
12.06.2012

Allview aduce pe piață tableta cu caracteristici accentuate de netbook - AllDro3 Speed T tab speed t allview alldro

Allview anunță lansarea tabletei AllDro3 Speed T, un model ergonomic care se transforma cu ușurință într-un netbook prin intermediul unui docking cu tastatură, a capacității de stocare, a aplicațiilor office și de securitate a informațiilor. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.0 și are un touchscreen IPS HD de 9,7 inch proporționat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, două camere foto, memorie flash de 16GB, memorie RAM de 1 GB DDR3 și conectivitate la internet prin Wi-Fi și 3G prin modem.

“AlllDro3 Speed T este un model dedicat utilizatorilor care caută confortul unui netbook la o tabletă. Datorită tastaturii și a mouse-ului care-i pot fi atașate, a aplicațiilor Office Suite care permit vizualizarea documentelor și a fișierelor de calcul, a email-ului organizat în directoare, a editorului foto și nu numai, tableta este mai mult decat un instrument de comunicare, este un dispozitiv complex asemănător unui netbook.”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Indiferent de modalitatea de conectare la internet prin Wi-Fi sau 3G prin modem, tableta oferă o experiență de navigare sigură precum un netbook. Aplicația anti-virus preinstalată Bitdefender Mobile Security protejează informațiile stocate în memorie. În ceea ce privește browsing-ul pe internet, suportul Flash Player și HTML 5 realizează streaming video fluent în interiorul paginilor web și permite redarea filmelor din rețea sau de pe You Tube.

Pentru o experiență de vizionare placută, AllDro3 Speed T are port HDMI care permite vizionarea filmelor, imaginilor și videoclipurilor pe televizor la rezoluție FullHD doar prin intermediul unui cablu conectat la dispozitivele compatibile.

Alături de tastatura, ecranul IPS HD suficient de mare și proporționat 4:3 facilitează scrierea e-mail-urilor, discuțiile în rețelele de socializare și navigarea în directoare. Prin aplicația Calendar Gmail care se sincronizează cu telefonul, utilizatorii pot seta întâlniri în tabletă și pot primi mesaje de atenționare direct pe telefon. De asemenea, tastatura oferă suport și în realizarea apelurilor video prin intermediul camerei frontale VGA și a aplicațiilor dedicate precum Yahoo sau Skype.

Tableta are un design modern într-o nuanță argintie cu trăsături fine. Tastatura se transformă ușor într-o husă rezistentă din aluminiu, care are rolul de a proteja dispozitivul.

AllDro3 Speed T poate fi achiziționată atât din magazinul online Allview cât și din rețelele de magazine partenere la prețul de 1299 lei.

[nggallery id=58]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde”.

Sustine
Click!