Home Stiri Tablete Allview AllDro 2 Speed primește astăzi ...

Allview AllDro 2 Speed primește astăzi update-ul la Android 4.0 ICS

de
26.03.2012

Allview AllDro 2 Speed primește astăzi update-ul la Android 4.0 ICS update tableta alldro allview alldro speed alldro ics alldro

De astăzi, 26 martie, Allview oferă utilizatorilor tabletei AllDro 2 Speed posibilitatea de actualizare a sistemului de operare la Android 4.0, Ice Cream Sandwich.  Procedura de update este accesibilă pe site-ul allview.ro.

“Conceptul hardware al tabletei AllDro 2 Speed a permis actualizarea sistemului de operare la Ice Cream Sandwich, cea mai nouă versiune software de pe piață pentru dispozitivele cu Android. Sinergia dintre componenta hardware și cea software îi va încânta pe utilizatorii tabletei prin funcții inovatoare multiple atat în activitățile de business cât și în cele de entertainment”, a declarat Olivia Cardas, Specialist Marketing Allview.

Alldro 2 Speed are un ecran capacitiv de 8” proporționat 4/3 și o componentă hardware avansată care include procesorul Cortex A8 de 1,2 GHz, procesorul grafic Mali 400 MP cu patru nuclee, doua camere foto, memorie interna de 8 GB și conectivitate la internet prin Wi-Fi și dongle 3G.

Datorită sistemului de operare Android 4.0, tableta are o nouă interfață, mai simplă, pentru email, contacte, widget-uri, aplicaţii, calendar și galeria foto. Aceasta permite redimensionarea widget-urilor și gestionarea aplicațiilor deschise prin meniului retractabil din ecranul principal.

De asemenea, prin noile funcții ale sistemului de operare Ice Cream Sandwich, tableta susține cu succes activitățile de business. Aplicația de e-mail organizeaza mesajele primite în directoare, iar browser-ul nativ cu suport Flash Player 11, deschide concomitent mai multe pagini care pot fi salvate pentru a putea fi citite offline. Mai mult, utilizatorii au un control sporit al traficului de date prin aplicația preinstalată Network Data Manager și prin intermediul camerei foto frontale și a aplicațiilor dedicate precum Skype și Yahoo Messenger, pot efectua cu usurință apeluri video.

AllDro 2 Speed este disponibilă la vânzare online în magazinele partenere și în shop-ul Allview la prețul de 799 lei.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close