Home Stiri Allview anunță actualizări software pentru dispozitivele ...

Allview anunță actualizări software pentru dispozitivele din gama DroSeries

de
09.04.2012

Allview anunță actualizări software pentru dispozitivele din gama DroSeries p3 alldro allview alldro2 speed alldro speed alldro 2.3.5

Allview pune la dispoziția utilizatorilor telefonului P3 Alldro un update la sistemul de operare Android 2.3.5. Noua versiune optimizează funcționalitatea telefonului, în special a interfeței de utilizare a camerei foto-video, a aplicațiilor și tranzițiilor de la un meniu la altul, printr-o mai mare stabilitate a software-ului.

Astfel, prin update, smartphone P3 AllDro permite cu usurință accesul la un magazin dedicat de aplicații și are noi aplicații preinstalate care ii sporesc în mod pozitiv utilitatea. In ceea ce privește modificarile aduse camerei foto-video, administrarea galeriei de fotografii și cea a fișierelor video se realizează mult mai facil și rapid.

Tabletele Allview AllDro Speed și AllDro2 Speed primesc un nou update al sistemului de operare Android 4.0. Alături de o interfață mai simplă pentru email, contacte, widget-uri și galeria foto, noua versiune de Ice Cream Sandwich oferă utilizatorilor acces la mai multe aplicații compatibile din magazinul Android.

Procedurile de actualizare se gasesc pe website-ul Allview în pagina de prezentare a produselor. Procesul de actualizare a sistemelor de operare este posibil prin descarcarea noilor versiuni prin website și necesită utilizarea unui calculator și a unei conexiuni USB.

Telefonul P3 Alldro si tabletele AllDro Speed si AllDro2 Speed pot fi achiziționate prin intermediul magazinului online Allview și din magazinele partenere la prețurile recomandate de 999 lei, 649 lei, respectiv 799 lei.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close