Home Stiri Allview anunță adoptarea Android 4.1 Jelly ...

Allview anunță adoptarea Android 4.1 Jelly Bean și lansarea unei noi tablete, la târgul de la Koln

de
25.09.2012

Allview anunță adoptarea Android 4.1 Jelly Bean și lansarea unei noi tablete, la târgul de la Koln jelly bean android allview

Compania românească Allview a anunțat, în premieră în cadrul târgului IAW de la Koln, adoptarea sistemului de operare Android 4.1 Jelly Bean.

“Noul sistem de operare aduce numeroase beneficii pentru utilizatori, iar compania noastră ține pasul cu noutățile tehnologice. De aceea, Android 4.1 Jelly Bean va fi disponibil pe noul lot de tablete AllDro 3 Speed DUO, cu display capacitiv de tip IPS și processor Cortex A9 Dual-Core, la 1,5 GHz, pentru o experiență de utilizare superioară”, menționează Lucian Peticila, General Manager Allview.

De asemenea, Allview anunță în cadrul aceluiași eveniment internațional lansarea tabletei Alldro Speed DUO, care dublează rezoluția față de modelul Alldro Speed.

“Discutăm despre o tabletă care oferă, la același preț initial la care a fost lansat pe piață cel mai vandut model de tablete din Romania – Speed, cei mai mulți DPI și un display ce profită de avantajele tehnologiei IPS. Utilizatorii se vor putea bucura de un unghi de vizibilitate de aproape 180 de grade, față de 80 de grade în cazul Alldro Speed, la același preț inițial”, a adaugat Lucian Peticila.

Noul sistem de operare adoptat de compania Allview îi va încânta pe utilizatorii tabletelor cu funcții mult îmbunătățite față de Ice Cream Sandwich și va funcționa la parametri superiori, în aceeași configurație hardware. Android devine mai intuitiv, mai fluid și include o multitudine de trucuri încântătoare.

Aplicația de cameră permite trecerea directă din aparatul foto în galeria de imagini sau invers, prin simpla mișcare a degetului pe ecran, pentru a simplifica vizualizarea fotografiilor și partajarea lor.

Tastatura virtuală vine cu un sistem de predicție a cuvintelor, care îl ajută pe utilizator să câștige timp atunci când vrea să scrie un email sau un mesaj urgent.

Jelly Bean permite actualizarea inteligentă a aplicațiilor de pe tabletele Allview, astfel încât descarcă exclusiv porțiunile modificate prezente în actualizările software, în locul întregului program.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close