Home Stiri Tablete Allview anunță o nouă actualizare software ...

Allview anunță o nouă actualizare software pentru tableta AllDro Speed

de
22.05.2012

Allview anunță o nouă actualizare software pentru tableta AllDro Speed speed ics android 4.0 allview alldro

Tableta Allview AllDro Speed primește o nouă actualizare software Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Noua versiune software aduce un plus de valoare tabletei, aceasta beneficiind de o îmbunătățire pe partea de conectivitate 3G și pe cea de compatibilitate cu cele mai recente versiuni ale aplicațiilor din magazinul dedicat.

Noua versiune Android 4.0 aduce o viteză de operare îmbunătățită și este compatibilă cu majoritatea aplicațiilor descărcate din magazinele dedicate. Printre acestea se numără ultimele versiuni ale aplicațiilor pentru apeluri video: Skype si Yahoo.

Privind conectarea la internet, această versiune ICS permite activarea conexiunii 3G prin intermediul a noi modemuri. Mai mult, prin conexiunea Wi-Fi și aplicații specifice tableta ofera și opțiunea de localizare pe hartă.

Procedura de actualizare a sistemului de operare este disponibilă pe website-ul companiei în pagina de prezentare a tabletei.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close