Allview face upgrade la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich pentru tableta AllDro 2 Speed HD

de
13.09.2012

Allview face upgrade la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich pentru tableta AllDro 2 Speed HD speed ics hd allview alldro

“Tabletele iau, treptat, locul laptopurilor și sunt preferate de piața pe masură ce ating performanțe tot mai mari, atât din punct de vedere hardware, cât și software. Datorită funcțiilor multiple, acestea vor deveni cele mai utilizate dispozitive mobile pentru activități de business și divertisment. Sistemul de operare Android 4.0.4 a atins exigențele legate de portabilitate ale momentului, iar în aceste condiții lansarea upgrade-ului Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich pentru tableta AllDro 2 Speed HD vine ca un pas absolut firesc”, a precizat Laurentiu Titei, PR Specialist la Allview.

Alldro 2 Speed HD, cu sistemul de operare Android 4.0.4 beneficiază de o interfață de utilizare îmbunătățită, mai simplă și mai interactivă. De exemplu, utilizatorul are posibilitatea accesării aplicațiilor deschise, direct din Lockscreen, fara sa fie nevoit să deblocheze ecranul.

Odată cu noua versiune a sistemului de operare s-a îmbunătățit semnificativ și rotirea ecranului, devenind mult mai rapidă și mai fluentă în momentul mișcării tabletei. La rândul său, tranziția între ecrane se realizează mai rapidă, iar experiența de browsing este superioară, pentru a satisface nevoile tuturor celor care vor sa țină pasul cu ritmul vieții moderne.

Alaturi de interfața cu interacțiune rapidă, Android 4.0.4 aduce, în plus, o aplicație mult mai prietenoasă pentru camera foto, mai fluidă și cu timp de raspuns îmbunătățit, pentru utilizatorii care vor să își păstreze amintirile placute, în imagini.

Dezvoltatorii precizeaza ca versiunea 4.0.4 a sistemului de operare de la Google asigură o stabilitate sporită în condiții de utilizare intensă a dispozitivului pe care rulează, pentru o experiență superioară de utilizare.

Tableta AllDro 2 Speed HD poate fi achiziționată din magazinele de specialitate și din shop-ul Allview, la prețul de 829 de lei.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde”.

Sustine
Click!