Home Stiri Telefoane Allview lansează smartphone-ul Dual SIM P3 ...

Allview lansează smartphone-ul Dual SIM P3 AllDro în versiune albă

de
02.04.2012

Allview lansează smartphone-ul Dual SIM P3 AllDro în versiune albă dual sim allview alldro pe alldro android alldro

Allview a lansat versiunea albă a smartphone-ului de top – P3 AllDro. Noua carcasă îmbracă smartphone-ul într-un design cu totul aparte, potrivit persoanelor active care își doresc un accesoriu sofisticat și modern. În ceea ce privește specificațiile tehnice, P3 AllDro alb dispune de același ecran de 4.1 inch, la o rezoluție de 480×800, sistem de navigare GPS, memorie externă de până la 32GB și conectivitate la internet prin 3G HSPA și Wi-Fi.

“In alegerea unui telefon, pentru utilizatori primează deseori design-ul telefonului în fața specificațiilor tehnice. În versiunea albă, P3 AllDro este același smartphone performant dar cu un plus de eleganță și stil.” a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread care aduce o experiență multi-tasking bogată în aplicații și funcții avansate. Ecranul multitouch capacitiv permite vizualizarea imaginilor la o rezoluție superioară. Redarea videoclipurilor se realizează cu usurință datorită procesorului grafic Power VR SGX531 care facilitează streaming-ul cursiv. Mai mult, P3 AllDro dispune de 6 ecrane principale care pot fi personalizate adaugând aplicații și widget-uri. Alături de ecranul performant, smartphone-ul este echipat cu o camera foto de 8 MP cu auto focus, care face fotografii de calitate în orice condiții.

Datorită sistemului de operare, telefonul efectueaza apeluri vocale în două modalități: prin cele doua SIM-uri de voce și prin conexiunea la internet cu ajutorul aplicațiilor VOIP precum Skype, Yahoo! Voice etc. Prin conexiunea 3G HSPA și Yahoo Video Call, P3 AllDro realizează apeluri video catre telefoane compatibile.

Pentru a accesa internetul utilizatorii pot alege conexiunea prin 3G sau Wi-Fi. În plus, au la dispoziție funcția Hotspot prin care P3 AllDro se transformă într-un router 3G și permite conectarea la internet a 8 dispozitive.

Începand cu 2 aprilie, P3 Alldro alb poate fi achiziționat prin intermediul magazinului online Allview și din magazinele partenere.

Specificații tehnice:

  • Dual SIM
  • 3G HSDPA
  • 3G –> Wi-Fi Thetering
  • Display 4,1″, Multitouch capacitiv
  • GPU: POWERVR Series 531 SGX
  • SO: Android 2.3.5
  • Cameră foto 8MP cu Autofocus, Smile Detection și Panoramic
  • Wi-Fi, EDGE, GPRS
  • Bluetooth 2.1
  • Suportă card extern – maxim 32 GB
[nggallery id=40]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close