Allview lansează tableta performantă de buget AllDro 3 Speed Duo HD

de
22.02.2013

Allview lansează tableta performantă de buget AllDro 3 Speed Duo HD hd allview alldro

Allview anunţă lansarea tabletei de buget, AllDro 3 Speed Duo HD, recomandată persoanelor active, care doresc un dispozitiv performant şi mobil, cu o memorie internă de mare capacitate. Terminalul este dotat un procesor Dual Core Cortex-A9 de 1,5 GHz, rulează Android 4.1 Jelly Bean şi dispune de funcţia Bluetooth şi o memorie internă de 16 GB.

Tableta este adresată tuturor persoanelor care îşi doresc un dispozitiv cu un display generos de 9,7 inch, la un preţ accesibil. Terminalul oferă utilizatorilor posibilitatea de a stoca o mulţime de documente şi fişiere foto-video, precum şi o multitudine de aplicaţii şi jocuri 3D.

Mulţumită memoriei RAM de 1 GB precum şi procesorului Dual Core Cortex-A9, dispozitivul asigură fluenţa necesară derulării programelor şi proceselor interne. Tehnologia Bluetooth, permite conectarea terminalului cu diferite dispozitive precum imprimantă, tastatură sau boxe şi asigură transferul rapid de fişiere.

Cu ajutorul unui cablu OTG şi al unui modem 3G, utilizatorii au posibilitatea de a se conecta la Internet oriunde şi oricând. În plus, gadget-ul dispune de conexiuni variate, precum microUSB, mufa jack de 3,5 mm şi mini HDMI.

Tableta Allview AllDro 3 Speed DUO HD va fi disponibilă în magazine la preţul de 799 lei.

Allview lansează tableta performantă de buget AllDro 3 Speed Duo HD hd allview alldro    Allview lansează tableta performantă de buget AllDro 3 Speed Duo HD hd allview alldro

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde”.

Sustine
Click!