Home Stiri Tablete Allview lansează tableta universală AllDro3 Speed

Allview lansează tableta universală AllDro3 Speed

de
07.06.2012

Allview lansează tableta universală AllDro3 Speed hd allview alldro3 speed alldro

Allview anunță lansarea tabl

etei AllDro3 Speed, un model de ultimă generație, extrem de util, ușor de folosit și accesibil ca preț adresat atât segmentului de business cât și segmentului de consumer (Small Office – Home Office). Tableta rulează sistemul de operare Android 4.0 și are un touchscreen IPS HD de 9,7 inch proporționat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, două camere foto, memorie flash de 16GB, memorie RAM de 1 GB DDR3 și conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G prin modem.

AlllDro3 Speed este o tabletă universală care prin design-ul modern și personalizarea cu diverse aplicații din magazinele preinstalate se transformă fie într-un dispozitiv business care realizează prezentări și editează documente fie într-un dispozitiv de divertisment care rulează cele mai noi jocuri, modifică fotografii, permite streaming media și citirea cărților electronice., a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Tableta se conectează la internet prin Wi-Fi și 3G prin modem. Datorită soluției anti-virus preinstalate Bitdefender Mobile Security oferă o experiență de navigare sigură, iar prin suportul Flash Player și HTML 5 realizează streaming video fluent în interiorul paginilor web.

Prin intermediul cablului HDMI conectat la dispozitivele compatibile și cu o capacitate de redare adecvată, tableta permite vizionarea filmelor, imaginilor și videoclipurilor pe televizor, la rezoluție FullHD. Mai mult, dispune și de USB host prin care toate fișierele sunt la îndemâna și pot fi oricând accesate de pe tabletă prin dispozitive de stocare precum: hard disk extern sau memorie USB.

Tableta are un design slim și modern care se remarcă prin trasături fine, carcasa din spate fiind de aluminiu. Ecranul de 9,7 inch facilitează managementul fișierelor, susținerea prezentărilor, citirea carților electronice și editarea documentelor prin aplicații Office.

În ceea ce privește apelurile video, acestea se realizează în condiții optime prin intermediul camerei frontale de 2 MP și a aplicațiilor dedicate precum Yahoo sau Skype. În timpul apelurilor utilizatorii pot schimba camera frontala de 2 MP cu cea principala de 5 MP pentru a surpinde și împărtăși evenimentele din jur.

Datorită bateriei de 7800 mAh, cu rețeaua wireless pornită tableta oferă libertatea de navigare pe internet timp de 8 ore, în timp ce în stand-by timpul de folosire ajunge la 260 de ore.

AllDro2 Speed HD poate fi achiziționată în versiunea alba sau neagra atât din magazinul online Allview cât și din rețelele de magazine partenere la prețul de 999 lei.

[nggallery id=57]

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close