Home Stiri Tablete Allview lansează update-ul la Android 4.0 ...

Allview lansează update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru AllDro Speed

de
18.03.2012

Allview lansează update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru AllDro Speed ics android 4.0 ics android 4.0 allview alldro speed ics alldro speed

Începand cu data de 19 martie, Allview anunță posibilitatea actualizării sistemului de operare al tabletei AllDro Speed la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Procedura de actualizare a sistemului de operare este disponibilă pe site-ul allview.ro.

“Tabletele vor înlocui treptat laptopurile, eReaderele și mp3 playerele pe masură ce devin din ce în ce mai puternice din punct de vedere hardware și software. Datorită funcțiilor multiple, acestea vor deveni cele mai uitlizate dispozitive mobile pentru activități de business și divertisment. Android 4.0 este sistemul de operare care a atins exigențele legate de portabilitate ale momentului. În acest context, lansarea update-ului Android 4.0 pentru top seller-ul nostru AllDro Speed, este un pas fi

resc al evoluției.” a declarat Silvia Soare, Marketing Manager Allview.

AllDro Speed cu sistemul de operare Android 4.0 are o nouă interfață mai simplă pentru email, contacte, widget-uri, aplicaţii, calendar și galeria foto. De exemplu, fotografiile din galerie pot fi modificate direct prin editorul foto integrat.

Navigarea pe internet este mai facilă datorită butoanelor virtuale integrate în interfața care se adaugă butoanelor fizice utilizabile în continuare. Mai mult, browser-ul cu suport pentru Flash Player 11.1, permite deschiderea concomitentă a mai multor pagini și salvarea lor pentru a fi citite offline. 

Alaturi de realizarea apelurilor video prin intermediul camerei foto frontale și a aplicațiilor Skype sau Yahoo Messenger în condiții optime, deblocarea ecranului prin recunoastere faciala face parte din funcțiile inovatoare pe care Android 4.0 le aduce.

Tableta AllDro Speed poate fi achziționată online din magazinele de specialitate și shop-ul Allview la pretul de 649 lei.

zp8497586rq
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close