Home Stiri Allview Mobile prezentă la Mobile World ...

Allview Mobile prezentă la Mobile World Congress 2012

de
27.02.2012

Allview Mobile prezentă la Mobile World Congress 2012 allview alldro speed MWC

Allview Mobile participă la cel mai important eveniment internațional dedicat tehnologiei comunicațiilor mobile, Mobile World Congress Barcelona 2012, care se desfășoara în perioada 27 februarie – 01 martie. În cadrul acestui eveniment, Allview anunță actualizarea sistemului de operare la Android 4.0 pentru gama de tablete AllDro Speed, fiind prima companie din Romania care va introduce Android 4.0.3 pe dispozitivele sale.

„Ca jucători importanți cu experiență extinsă în piața terminalelor mobile și a tabletelor, participarea la eveniment va avea ca principal obiectiv stabilirea unor noi colaborari cu distribuitori de pe piața europeana a telefoniei mobile. Strategia noastră de dezvoltare vizeaza creșterea ariei de acoperire în piața europeană prin extinderea canalelor de distribuție.” , a declarat, Lucian Peticila, Manager General Allview.

Actualizarea sistemului de operare la Android 4.0 pentru produsele din gama Allview AllDro Speed va fi disponibilă în cursul lunii martie pe website-ul producatorului. Printre beneficiile pe care le aduce Android 4.0 se numără: posibilitatea de redimensionare a widget-urilor, interfața grafica îmbunătățită care integrează butoanele pentru funcțiile de baza: Home, Back si Recent Apps, accesare concomitenta a aplicațiilor deschise prin Home Screen, control sporit al traficului de date prin network data manage, introducere mult mai facila a textului, e-mail organizat in foldere, Wi-Fi direct, editor foto nativ, posibilitatea efectuării apelurilor video prin aplicații precum Skype sau Yahoo.

La eveniment, vizitatorii standului Allview vor interacționa cu reprezentanții companiei și vor avea posibilitatea de a cunoaște și testa portofoliul de produse: smarphone-uri Dual SIM, telefone Dual SIM si tabletele Allview AllDro Speed cu sistem de operare Android 4.0. De asemenea, aceștia vor putea proba în premiera și cele mai noi prototipuri de produse Allview.

Pentru cei care vor să facă o vizită, compania este prezentă la standul propriu, D34, hala 2.1 in cadrul pavilionului Romaniei.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close