Allview oferă o nouă actualizare software pentru tabletele Alldro 3 Speed DUO

de
07.02.2013

Allview oferă o nouă actualizare software pentru tabletele Alldro 3 Speed DUO update tableta speed allview

Posesorii de tablete Alldro 3 Speed DUO au acum la dispoziție versiunea de soft Android 4.1 Jelly Bean îmbunătățită. Procedura de actualizare a sistemului de operare este disponibilă pe www.allview.ro.

Așa cum i-am obișnuit pe utilizatorii produselor noastre, departamentul de cercetare și dezvoltare de la Allview lucrează permanent la noi verisuni de soft, pentru a le oferi clienților noștri o experiență de utilizare a produselor cât mai plăcută. Noua versiune software aduce o viteză sporită, funcții suplimentare, o mai mare stabilitate a sistemului și remedieri de bug-uri.” a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Printre avantajele pe care le aduce această actualizare se numără viteza de operare îmbunătățită, optimizarea funcționării serviciului de localizare prin WiFi, dar și stabilitatea crescută a sistemului. Un alt atuu al acestei noi versiuni de soft constă în îmbunătățirea compatibilității formatelor audio, precum și a conexiunii HDMI. În plus, actualizarea pune la dispoziția utilizatorilor o aplicație nouă, prin care aceștia pot trimite mesaje sau efectua apeluri de voce sau video persoanelor dragi.

Tableta Alldro 3 Speed DUO a fost lansată în luna august 2012 și s-a impus rapid pe piața din Romania datorită caracteristicilor pe care le prezintă: ecran IPS PRO de 9,7”, procesor Dual-Core Cortex A9, la 1,5 GHz și memorie flash de 16 GB.

Mai multe detalii despre tableta AllDro 3 Speed DUO și despre procedura de actualizare a sistemului de operare pot fi consultate pe pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde”.

Sustine
Click!