Home Telefoane Altele Android 4.0 ICS pentru Galaxy S2, ...

Android 4.0 ICS pentru Galaxy S2, succes sau dezamagire?

de
16.03.2012

Android 4.0 ICS pentru Galaxy S2, succes sau dezamagire? update samsung ics samsung ics galaxy s2 android 4.0

Știm cu toții ca acum câteva zile, mai precis pe 13 martie, a sosit mult așteptatul update la Android 4.0 ICS pentru Galaxy S2,  mai puțin pentru cele branduite. Bucurie mare printre utilizatori, toată lumea încantată că în sfârșit dupa ceva timp pot „gusta și ei din inghețată”.

Zilele acestea, citind pe pagina de Facebook a celor de la Samsung Mobile Romania, dar și pe site-uri de profil, am constatat ca după realizarea update-ului, bucuria și încantarea posesorilor de S2, au cam disparut.

De ce? Principala nemulțumire a fost launcher-ul stock a celor de la Samsung, TouchWiz, care, după cum era de așteptat, a adus mici modificari de design față de Gingerbread și destul de puține asemănări cu design-ul Android 4.0 ICS Stock, cel care il gasim pe Galaxy Nexus.

Mulți s-au plans de incopatibilități cu o mulțime de aplicații (asta nu ar trebui să fie vina update-ului), printre care și Adobe Flash, deși nu înțeleg de ce, pentru ca ICS are acum suport Flash.

Au existat și lucruri bune, după cum ne spun posesorii: semnal mai bun la WiFi, performanțe îmbunătățite față de Gingerbread și autonomie mai bună a bateriei, în standby.

Pe această cale lansez și un poll pentru posesorii de Galaxy S2, ce au facut update-ul.

[poll id=”5″]
zp8497586rq
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close