Home Stiri Android 5.0 va veni pe mai ...

Android 5.0 va veni pe mai multe gadget-uri Nexus

de
20.05.2012

Android 5.0 va veni pe mai multe gadget-uri Nexus nexus motorola google galaxy

Continuând tradiția, la lansarea noului

sistem de operare Android 5.0 Jelly Bean, Google va aduce pe piață nu unul, ci până la 5 noi gadgeturi cu brandul Nexus.

În urmă cu câteva săptămâni Google a început vânzarea unei versiuni deblocate de Galaxy Nexus în propriul shop Google Play. Dacă Google ar păstra aceeași tactică și pentru următoarea serie de telefoane și tablete, se presupune că versiuni deblocate ale acestora vor fi disponibile în Asia, Europa și Statele Unite.

Noua familie de produse Nexus ar putea fi lansată în noiembrie anul curent și produsă de până la 5 producători de renume astfel distrugând bârfele cum ca Google a cumpărat Motorola pentru a deveni monopol pe piața Android.

Dacă Google reușește această strategie, nu numai că ar avea profituri considerabile dar ar fi și o lovitură puternică către cei ce susțin în fragmentarea sistemului Android față de iOS datorită implicării mai multor firme în producția de gadgeturi Google, astfel oferindu-le experiență în producerea viitoarelor tablete și telefoane cu sistemul de operare Jelly Bean.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close