Home Stiri Jocuri Angry Wife – calmează-ți soția pană ...

Angry Wife – calmează-ți soția pană nu e prea târziu

de
08.05.2012

Angry Wife - calmează-ți soția pană nu e prea târziu play store joc angry wife angry

După Angry Birds, Angry Piggy, Angry Monkeys, Angry Frogs, etc, a venit timpul să trecem și în lumea celor care cuvântă. Este vorba Angry Wife, un joc în care trebuie să vă calmați soția furioasă ce aruncă cu obiecte de la geamul apartamentului. Dacă vreți să fiți iertat de soție, trebuie să prindeți obiectele de valoare și să le înapoiați acesteia, probabil pentru a avea la urmatorul nivel cu ce să mai arunce.

Nu știm din ce motiv este atât de nervoasă doamna, dar ideea jocului este sa o liniștiți și să scapați cu viață din „ploaia” de electrocasnice.

Jocul vine în două versiuni: una gratuită, iar alta platită.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.atomicom.angrywife_free[/qr] [qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.atomicom.angrywife&feature=related_apps[/qr]

Angry Wife - calmează-ți soția pană nu e prea târziu play store joc angry wife angry    Angry Wife - calmează-ți soția pană nu e prea târziu play store joc angry wife angry    Angry Wife - calmează-ți soția pană nu e prea târziu play store joc angry wife angry

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close