Home Stiri Altele Aplicația Android Market și-a făcut update ...

Aplicația Android Market și-a făcut update la Play Shop

de
07.03.2012

Aplicația Android Market și-a făcut update la Play Shop play store play shop app play shop google play android play store android market

După schimbarea paginii Android Market în Google Play Store, astăzi a venit și rândul aplicației să își facă update. Din păcate update-ul de la 3.4.4 la 3.4.6 nu a adus modificări legate de interfață, aplicația aratând chiar la fel, singurele schimbari vizibile fiind logo-ul și icon-ul. 

Pentru cei care ați rămas puțin în urma cu știrile, începând de ieri, Android Market, Google Music, Google Books şi Google Videos s-au unit și au devenit Google Play. Mai multe detalii aici.

Update: În cazul în care update-ul nu pornește automat, puteți descarca noua versiune Android Market dând click pe link-ul de mai jos.

[Download]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close