Home Stiri Tablete Archos ChildPad – o tabletă creată ...

Archos ChildPad – o tabletă creată special pentru copii

de
02.03.2012

Archos ChildPad - o tabletă creată special pentru copii tableta copii archos childpad archos android 4.0

Dacă aveți un copil și într-o zi vă spune că s-a plictisit de vechile jucării, considerați că e timpul să îi cumpărați cu 129$ o „jucărie” ceva mai specială, care-l va ține ocupat un timp și de care se va plictisi mai greu.

Este vorba de noua tabletă de la Archos realizată special pentru copii, colorată și fără muchii ascuțite în care să se poată lovi.

Denumită ChildPad, tableta vine echipată cu un ecran de 7″, procesor de 1GHz, 1GB RAM și Android 4.0, caracteristici ce fac din aceasta o alegere foarte buna chiar și pentru un adult. Archos ChildPad ofera și câteva aplicații preinstalate, puzzle-uri, aplicații educative dar și Angry Birds, Pig Rush și Flight Frenzy. Fiind dedicată unui alt segment de utilizatori decât tabletele obișnuite, cei de la Archos s-au gândit la toate, astfel ca tableta vine cu o mulțime de filtre  și control parental, ce vor bloca accesul copilului la anumite site-uri sau aplicații.

Archos ChildPad va fi pusă în vânzare la sfârșitul acestei luni.

Sursa: android.hdblog

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close