Home Stiri Asphalt 7: Heat anunțat de Gameloft

Asphalt 7: Heat anunțat de Gameloft

de
06.05.2012

Asphalt 7: Heat anunțat de Gameloft gameloft asphalt heat asphalt 7

Cu toată agitația dată de lansarea noului Galaxy S III, mulți nu au băgat de seamă știrile date de Gameloft, unul din cei mai mari producători de jocuri pe platformele mobile.

Imaginea de mai sus reprezintă teaserul cu care Gameloft și-a pus pe jar fanii prezenți la evenimentul ce a anunțat noul smartphone Samsung.

Asphalt 7 : Heat va face parte din binecunoscuta serie Asphalt, probabil cea mai importantă piesa pusă in joc de Gameloft. Producatorul nu a menționat niciun alt detaliu în afara imaginii, dar toată lumea se așteaptă la o grafica uimitoare, curse și mașini noi alături de stilul de gameplay dat de Need for Speed: Hot Pursuit.

Cu Asphalt 7: Heat, N.O.V.A 3 și Men in Black gata de lansare, vara aceasta se pare că Gameloft înca este pe val în clasamentul liderilor de jocuri pe platformă mobilă.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close