Chameleon – proiectul Kickstarter pentru un homescreen revoluţionar

18.05.2012

Chameleon - proiectul Kickstarter pentru un homescreen revoluţionar kickstarter homescreen android chameleon android

Zilnic apar foarte multe proiecte Kickstarter ce aproape că cerşesc după finanţare dar o

mică parte se diferenţiază de restul având în spate o idee cu adevărat revoluţionară. Chameleon face parte din această categorie şi vrea să introducă un homescreen ce ar putea schimba enorm de mult interacţiunea cu tabletele Android pentru folosirea zilnică. Aşa cum veţi afla şi din clipul de prezentare, Chameleon, aduce în homescreen widgeturi ale principalelor aplicaţii ce le folosim. Se poate personaliza câte un homescreen pentru fiecare moment al zilei deoarece în funcţie de situaţie lansăm anumite aplicaţii in grupuri. De exemplu, dimineaţa, putem avea la dispoziţie fară a lansa nicio aplicaţie informaţii precum vremea, agenda, ştiri, social feeds sau ce altceva ne mai interesează. La muncă/şcoală/facultate interfaţa se schimbă din nou.

Trecerile de la un homescreen la altul se pot face manual sau în funcţie de nişte ore şi/sau coordonate GPS setate de utilizator.

Chameleon reprezintă un model despre cum ar trebui să arate cu adevărat interfaţa unei tablete Android. Dacă sunteţi la fel de încantaţi ca noi şi vreţi să vedeţi proiectul devenind realitate, puteţi să donaţi ce sumă vă permite portofelul accesând linkul de mai jos.

[nggallery id=55]

Pentru donaţii şi mai multe informaţii: Kickstarter

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Sustine
Click!