Home Stiri Jocuri Fifa 2012 și NBA Jam disponibile ...

Fifa 2012 și NBA Jam disponibile acum în Play Store

de
16.03.2012

Astăzi, cei de la EA au făcut o bucurie fanilor fotbalului și baschetului, lansând în Play Store atât Fifa 2012 cât și NBA Jam.

Fifa 2012 și NBA Jam disponibile acum în Play Store nba jam nba android nba fifa android fifa 2012 fifa ea

Fifa 2012 pentru Android vine cu 22 de divizii, peste 500 de echipe și 15.000 de jucători, dar și un număr de 35 de stadioane autentice. Față de alte jocuri cu fotbal pe care le găsim în Store, Fifa 2012 oferă un control deosebit asupra mișcarilor jucatorului, dar și supra modurilor de interacționare cu mingea, fie ele lovituri libere, lovituri din careu sau lovituri de colț.

[nggallery id=24]

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.e

a.game.fifa12_row[/qr]

Fifa 2012 și NBA Jam disponibile acum în Play Store nba jam nba android nba fifa android fifa 2012 fifa ea

Pe lângă Fifa 12, cei de la EA au lansat și NBA Jam, chiar dacă în țara noastră fanii baschetului nu sunt atât de numeroși ca cei ai fotbalului, însă, sunt sigur că în SUA acest joc pentru Android este primit cu mai mult entuziasm. NBA Jam oferă mai multe moduri de joc, printre care Play Now, Classic Campaign, iar în plus față de Fifa, Local Multiplayer, ce-i permite jucatorului sa-și testeze îndemânarea împotriva unei alte persoane, folosind rețeaua WiFi.

[nggallery id=24]

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eamobile.nbajam_row_wf[/qr]

zp8497586rq
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close