G Cloud Backup – salvați datele dumneavoastră online

13.02.2013

G Cloud Backup - salvați datele dumneavoastră online cloud backup G Cloud

Exact cum sugerează și titlul, G Cloud este o aplicație de stocare online a tuturor pozelor, videoclipurilor, melodiilor și chiar a setărilor telefonului. Dar G Cloud nu se rezumă doar la atât, în baza lor de date poate salva contacte, mesaje, documente. Ceea ce deosebește de restul aplicațiilor gen “cloud” este opțiunea de a salva registrul de apeluri, ceva cu totul și cu totul inedit.

Tot ce este necesar pentru a beneficia de aceste sericii, este să vă creați un cont folosind adresă de e-mail, apoi să selectați ce vă interesează cel mai mult, iar când aveți nevoie de a recupera orice, doar apăsați un simplu buton. G Cloud are grijă și de bateria utilizatorului, cu ajutorul opțiunii de a oprii salvarea fișierelor dacă acumulatorul smartphone-ului este sub 25%.

G cloud Backup este o aplicație gratis găsită pe Google Play Store proiectată special pentru dumneavoastră, cu o capacitate de până la 8 gb gratuit.

[app]com.genie9.gcloudbackup[/app]

G Cloud Backup - salvați datele dumneavoastră online cloud backup G Cloud    G Cloud Backup - salvați datele dumneavoastră online cloud backup G Cloud    G Cloud Backup - salvați datele dumneavoastră online cloud backup G Cloud

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Sustine
Click!