Home Stiri Jocuri Gangstar Rio: City of Saints – ...

Gangstar Rio: City of Saints – „GTA-ul” de la Gameloft

de
28.03.2012

Gangstar Rio: City of Saints - "GTA-ul" de la Gameloft rio play store gangstar rio gameloft city of saints

Gangstar Rio: City of Saints este noul titlu lansat de Gameloft, un open world cu gangsteri, arme, droguri și multe ilegalități, a cărui acțiune se desfășoară în Rio de Janeiro.  În stilul GTA, jucătorul poate explora fiecare parte a hărții ce cuprinde 5 cartiere, plaje și jungle,  poate conduce mașini, motociclete, dar și elicoptere și avioane.

Jocul oferă peste 60 de misiuni în care trebuie să asasinați politicieni corupți, să furați mașini și să „raspundeți” celor care încearcă să vă omoare folosind multiplele arme, de la pistoale, puști, grenade, până la lansatoare de rachete și tancuri.

În cazul în care vreți să renunțați la ilegalități, puteți să vă îmbrăcați caracterul într-un costum, să luați o mașină și să admirați peisajele orașului în timp ce ascultați muzica pe care v-o oferă posturile de radio.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftG4HM[/qr] [nggallery id=31]

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close