Home Aplicatii Go SMS Pro – mesaje cu ...

Go SMS Pro – mesaje cu o nouă înfățișare

12.02.2013

Go SMS Pro - mesaje cu o nouă înfățișare sms apps sms mesaje Go SMS Pro
Go SMS Pro este un înlocuitor perfect al aplicației stock de mesaje, diferită, dar cu un stil aparte și o practicalitate deosebită.

Go SMS Pro are o mulțime de teme, pentru toate gusturile, toate fiind prezente pe Google Play Store, foarte ușor de găsit și de instalat. De asemenea, aplicația prezintă și patru categorii de operare, respectiv Lite, Normal, Pro și User, care permite alegerea unei trăsături din mai multe varietăți de afișare.

Opțiunea Online Sms face parte din această aplicație instalată gratuit, prin transmiterea de mesaje între utilizatori, folosindu-se conexiunea la internet.

Anumite conversații pot fi ascunse sau chiar protejate prin intermediul unei parole.

O opțiune foarte importantă este cea numită ”mesaje programate” care va trimite mesajul dorit, la o anumită oră și pe o anumită data selectată.

Ceea ce deosebește Go SMS Pro de celelalte aplicații stock, posibilitatea de a primi orice mesaj că “Pop-up”, adică în orice aplicație ați fii, o căsuță va apărea și va permite utilizatorului să citească și să răspundă ușor, fără să fie întrerupt.

Descărcați aplicația de pe Google Play Store gratis și încercați toate caracteristicile acesteia, pentru a vă convinge de Go SMS Pro.

[app]com.jb.gosms[/app]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Sustine
Click!
Close