Home Stiri Aplicatii Google Drive, răspunsul la Dropbox, este ...

Google Drive, răspunsul la Dropbox, este online!

24.04.2012

Google Drive, răspunsul la Dropbox, este online! google drive google cloud aplicatie google drive android   Viteza oferită de providerii de internet din toată lumea este în creştere aşa că serviciile de stocare în cloud sunt pe val. Se ştia de ceva timp că Google urma să lanseze un serviciu ce ar răspunde deja consacratului Dropbox. Acest serviciu se numeşte Google Drive şi de azi este disponibil gratis pentru toată lumea.

De la înscriere Google Drive ofera 5 GB gratis, dar dacă acest spaţiu nu este suficient puteţi opta pentru oferte cu 25GB, 100GB sau 1 TB pentru preţuri între 2,49$ şi 49,99$ pe lună.

Fişierele le puteţi accesa cu ajutorul aplicatiei Drive ce este disponibilă pentru telefoanele şi tabletele Android în Google Play (linkul este la sfârşitul postului) dar şi pentru Mac sau PC.

Google Drive înlocuieşte Google Docs iar pentru a activa serviciul trebuie să intraţi pe  drive.google.com şi să urmaţi instrucţiunile. În cazul în care vă apare mesajul „Your Google Drive is not ready yet” înseamnă că trebuie să mai aşteptaţi puţin.

Dacă aţi testat serviciul, aşteptăm părerile voastre aici şi eventuale comparaţii cu Dropbox.

[app]com.google.android.apps.docs[/app]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Sustine
Click!
Close