Google Play a depăşit 25 de miliarde de descărcări şi sărbătoreşte cu reduceri

26.09.2012

Google Play a depăşit 25 de miliarde de descărcări şi sărbătoreşte cu reduceri sale rovio google play google games gameloft full fat electronic arts apps android

În decembrie anul trecut, Google anunţa că descărcările din Play Store atinseseră pragul de 10 miliarde. Durase 3 ani să se ajungă în acest punct. Acum, doar 9 luni mai târziu, vedem cum numarul descărcărilor  a crescut într-un ritm alert şi a atins un nou prag important: 25 de miliarde, aşa că au pregătit nişte surprize.

Timp de 5 zile vom avea aplicaţii şi jocuri reduse la preţul de 25 de cenţi (noi vom vedea in lei) de la producători precum Gameloft, Electronic Arts, Rovio, runtastic, Full Fat şi mulţi alţii. De asemenea, vom vedea la preţuri speciale şi colecţii precum 25 de filme pe care trebuie sa le ai, 25 de carţi interzise/banate, 25 de albume care au schimbat lumea şi 25 cele mai bine vândute reviste.

Nu ştim exact ce aplicaţii, filme, albume se vor regăsi în ofertă, dar reducerile ar trebui să începă, conform blogului oficial, puţin mai tărziu în cursul acestei zile.

via: Official Android Blog

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Sustine
Click!