Home Stiri Altele Google prezintă „Project Glass”, un prototip ...

Google prezintă „Project Glass”, un prototip de ochelari ce vă lasă cu gura căscată

de
05.04.2012

Google prezintă "Project Glass", un prototip de ochelari ce vă lasă cu gura căscată realitate augumentata project glass proiect google google

Project Glass este un proiect foarte ambițios și interesant al celor de la Google, cu care încearcă să facă un pas foarte mare către viitor și către realitatea augumentată. Este vorba despre un prototip de ochelari ce afișează informații in timp real, suprapuse peste imaginile din jurul nostru. Pare de domeniul fantasticului însă cei de la Google au anunțat deja că proiectul este real, dar momentan în teste.

În filmulețul de mai jos putem vedea cum vor trebui să funcționeze ochelarii, ce vor oferi și un sistem de control vocal foarte bine dezvoltat.

Probabil mai avem de așteptat câțiva ani până când acești ochelari or să ne înlocuiască cu succes telefoanele.

Google prezintă "Project Glass", un prototip de ochelari ce vă lasă cu gura căscată realitate augumentata project glass proiect google google    Google prezintă "Project Glass", un prototip de ochelari ce vă lasă cu gura căscată realitate augumentata project glass proiect google google

via Project Glass

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close