Home Stiri Altele HTC ne explică procesul de realizare ...

HTC ne explică procesul de realizare al carcasei noului One S

de
14.03.2012

HTC ne explică procesul de realizare al carcasei noului One S one s micro arc oxidation htc one s htc

Chiar dacă nu dăm mare importanță materialelor și modului de realizare al carcaselor telefoanelor noastre, este evident că acestea trec prin câteva procese mai mult sau mai puțin complicate, fie ele realizate din metal, sticlă sau plastic.

Iată că producatorul HTC a lansat astăzi un filmuleț prin care ne explică procesul de realizare al carcaselor pentru seria One S.  Denumit Micro Arc Oxidation, procesul pare destul de simplu, î

nsă ideea acestuia este

destul de coplicată. Asupra carcasei din aluminium acționează descărcări electrice de 10.000 de volți, rezultând o suprafață ceramica de 5 ori mai rezistentă decât aluminiul folosit la construcția aeronavelor.

Putem considera că această carcasă „nu are moarte”, dar în cazul în care va achizitionați noul HTC One S, încercați sa nu-i testați limitele, deoarece, pe lângă carcasa extrem de rezistentă, pentru construcția smartphone-ului mai sunt folosite și materiale casabile.

https://www.youtube.com/watch?v=ZPZ7y1EDKvk

zp8497586rq
zp8497586rq
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close