Home Jocuri iGun Zombie – jocul morților vii

iGun Zombie – jocul morților vii

de
29.02.2012

iGun Zombie - jocul morților vii joc android igun zombie fps android

Fani Android, a sosit momentul să vă aparați de invazia morților vii. Puneți mâna pe smartphone-urile voastre, nu apelați la alte tipuri de arme, pentru că este vorba de cel mai nou FPS dezvoltat de NewFace Games .

Cu peste 20 de tipuri de arme, rolul jucătorului este de a se apăra de invazia zombilor în cele 150 de misiuni diferite ca dificultate. Controlul este ușor, iar cu puțină îndemanare și ajutat de echipamente speciale puteți trece atât de zombie cât și de boșii cu care o să vă întâlniți din 10 în 10 nivele.  
De-a lungul nivelelor puteți achiziționa diverse echipamente, grenade și vă puteți îmbunătăți armele pentru a face față numarului tot mai mare de zombie.

Gameplay:

https://www.youtube.com/watch?v=1eA3wlo-ZqI

[qr]https://market.android.com/details?id=com.newfacegames.igunzombie&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZXdmYWNlZ2FtZXMuaWd1bnpvbWJpZSJd[/qr]

 

 

 

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close