Home Stiri Altele Instagram vândută lui Zuckerberg pentru un ...

Instagram vândută lui Zuckerberg pentru un miliard de dolari

de
10.04.2012

Instagram vândută lui Zuckerberg pentru un miliard de dolari sharing play store photo instagram facebook

La câteva zile de la lansarea pe Android, celebra rețea – aplicație pentru photo sharing a fost achiziționată de către Facebook cu 1 miliard de dolari. Nu știm dacă Mark Zuckerberg, proprietarul Facebook, a cumpărat Instagram pentru că își uitase parola de la cont sau datorită succesului foarte mare pe care l-a avut de la debutul în Play Store (milioane de descăcări în câteva zile), însă un lucru este cert, este o achiziție importantă pentru gigantul american.

Dezvoltatorii Instagram au asigurat utilizatorii că aplicația – rețeaua va ramâne cum a fost și până acum, nu se va schimba, doar va fi îmbunătățită.

Ce este Instagram? Este o aplicație pentru camera foto ce vă oferă posibilitatea să adaugați efecte fotografiilor și să le publicați într-o rețea, unde pot fi votate/comentate de urmăritorii vostri (Followers).

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close