Lenovo vine cu un competitor pentru phablet-ul Note II

25.03.2013

Lenovo vine cu un competitor pentru phablet-ul Note II s920 note 2 lenovo android jelly bean

Până acum am vâzut câteva poze şi am primit nişte zvonuri, dar de azi este oficial: Lenovo S920 dotat cu procesor quad-core, ecran 5,3 inch şi Android Jelly Bean 4.2.

Cum era de aşteptat, Lenovo nu a încercat să facă un smartphone mai bun ci unul mai ieftin. Spatele este aproape identic cu  HTC one X iar grosimea telefonului ajunge la 7,9 mm. Deşi procesorul este quad-core şi rulează la 1,2 GHz, este unul ce echipează în general telefoanele de buget, aşa că nu vă aşteptaţi să facă furori cu scorurile din benchmark-uri.

Lenovo vine cu un competitor pentru phablet-ul Note II s920 note 2 lenovo android jelly bean

Nu ştim ce materiale au fost folosite dar cu siguranţă au încercat să taie din costurile de producţie şi de acolo. Camerele sunt de 8 şi respectiv 2MP iar display-ul de 5,3 inch oferă o rezoluţie decentă 1280×720 px.

În aprilie se va lansa în China şi cândva, în viitorul apropiat, va ajunge în Europa şi SUA. Ne aşteptăm să aibă un preţ semnificativ mai mic decat Note II. Asta, alături de hardware-ul decent ar putea duce la nişte vânzări destul de bune pentru că mulţi utilizatori nu ai sume prea mari de bani la dispoziţie pentru un smartphone.

[nggallery id=74]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Sustine
Click!