Home Stiri Telefoane Lista accesoriilor pentru Samsung Galaxy SIV

Lista accesoriilor pentru Samsung Galaxy SIV

15.03.2013

Lista accesoriilor pentru Samsung Galaxy SIV s4 galaxy accesorii

Poate că mulţi nu au fost prea impresionaţi noul terminal de vârf de la Samsung, dar coreenii au introdus nişte funcţii noi ce  vor stabili probabil noi standarde în industrie. Alături de aceste funcţii vine şi o lista de acesorii pe măsură.

Am ales să încep cu asta pentru că mulţi au fost încântaţi de noua versiune S Health ce va ţine cont caloriile arse şi va înregistra mişcările din timpul somnului dar şi pe zi. S Band este o oportunitate foarte bună pentru Samsung să intre pe piaţa cu un produs ce era oferit doar de cateva companii la preţuri măricele pentru funcţiile lor.

Aşa cum ne-am obişnuit deja, Flip Cover-ul este prezent în lista oficială de accesorii în culori diferite.

„Coperţile” oferite de Samsung ca accesorii aveau nevoie de ceva nou asa ca au adus o îmbunătăţire ce ajută mult daca vreţi să ciţi doar o notificare sau să vedeţi cine sună printr-o porţiune transparentă.

Coperţile de mai sus nu sunt de ajuns pentru a vă proteja telefonul? Bineînteles că există o soluţie şi pentru cei mai „împiedicaţi” dintre noi. Protective Cover+ protejează atât ecranul cât şi spatetele telefonului de lovituri.

Flip Cover-ul nu vă atrage ca design şi preferaţi ceva mai clasic? O husă? Bineînteles că Samsung nu vrea să o cumpăraţi de la orice magazin aşa că va oferă una specială cu perforaţii pentru difuzor şi microfon.

Încărcarea inductivă devine din ce în ce mai populară iar pentru SIV avem acum şi un pad oficial pentru asta. De ce să apelam la alte companii?

Vă place să vă jucaţi pe telefon şi vreţi să folosiţi din plin cele 8 nuclee ale procesorului? Game Pad-ul se conectează prin Bluetooth printr-o singură atingere datorită tehnologiei NFC şi poate fi folosit şi pentru alte telefoane.

Nu sunt prea multe de spus. Căştile oferite vor avea câte doua difuzoare fiecare pentru o plajă mai bogată de sunete.

Nu vedem prea multe situaţii în care am lua după noi o baterie de rezervă dar sigur se va găsi cineva sa cumpere acest kit.

La începutul articolului vorbeam de brăţara ce urmăreşte activitatea fizică. Aveţi nevoie de mai mult? Această bandă înregistrează ritmul cardiac pe durata exerciţiilor.

Da, un cântar cu Bluetooth ce comunică tot cu aplicaţia S-Health pentru că…. de ce nu?

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Sustine
Click!
Close