Home Stiri Telefoane LogMeIn va oferi un program de ...

LogMeIn va oferi un program de asistenţă inedit pentru terminalele HTC

22.03.2012

LogMeIn va oferi un program de asistenţă inedit pentru terminalele HTC logmein rescue logmein htc asistenta gtc aplicatie android android   Înainte de toate cred că ar trebui să explic, pentru cei care nu ştiu, ce reprezintă LogMeIn. Este un serviciu de remote control cum există multe altele pe piaţă prin care puteţi controla PCul de pe alt PC dar şi de pe un terminal mobil precum o tableta sau un smartphone. Serviciul s-a făcut remarcat faţă de altele din acelaşi domeniu prin interfaţa user-friendly, viteza mare de streaming şi calitatea imaginii.

LogMeIn Rescue este numele unui proiect ce a luat naştere prin colaborarea cu HTC şi ce va revoluţiona suportul oferit pentru terminalele mobile.  

Practic, aşa cum prin intermediul se

rviciului LogMeIn se poate accesa PCul, tehnicienii HTC se vor conecta de la distanţă la smartphone sau tabletă obţinând control deplin pentru a efectua diverse operaţii de diagnostic, pentru a trimite, modifica şi salva setări de sistem rezolvând astfel tot felul de probleme. Toate acestea se vor întampla în timp ce utilizatorul se va afla într-o convorbire telefonică cu tehnicianul respectiv pentru ai acorda accesul de care are nevoie.

Serviciul de asistenţă va fi disponibil pentru posesorii de tablete sau telefoane HTC din întreaga lume atât timp cât au o conexiune de date. Încă nu au fost oferite detalii despre costuri dar cu siguranţă că toti utilizatorii HTC vor apela la acest serviciu în cazul unor probleme daca nu vor exista costuri adiţionale mari.

via investor.logmein.com

zp8497586rq
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Sustine
Click!
Close