Manuganu – un platform runner simpatic şi puţin diferit

19.03.2013

Manuganu - un platform runner simpatic şi puţin diferit platform runner manuganu arcade android

Faceţi cunoştinţă cu Manuganu, un băieţel brunet cu un craniu pe post de pălărie şi cam sumar îmbrăcat ce aleargă, sare peste pietre, blocuri de gheaţă sau ciuperci uriaşe pentru a aduna monede sau medalioane. Pe scurt, este personajul principal într-un nou platform runner.

În titlu spuneam că Manuganu este puţin diferit faţă de alte jocuri din acelaşi gen iar asta pentru că introduce un buton de stop modificând uşor gameplay-ul. Acum vă puteţi opri inaintea unor obstacole pentru a aştepta momentul potrivit treceţi şi să vă continuaţi aventura.

Dacă, la un moment dat, vă plictisiţi de alergat, puteţi trece de pe modul „running” pe „rope climbing” dar provocările vor fi acum altele.

Multe dintre cele 30 de nivele au rute alternative ce sunt foarte frumos aranjate şi decorate deşi grafica nu este una extraordinară.

Desigur, ar lipsi unele lucruri ca un soundtrack mai dinamic şi atractiv şi n-ar strica să auzim şi cateva cuvinte de la Manuganu, dar, per total, jocul merită o şansă, mai ales că este gratis (link la sfârşitul articolului). Din când în când vă veţi lovi de câte o reclamă aşa că ar putea face şi o variantă plătită, fără reclame, pentru cei care vor deveni fani.

 

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Sustine
Click!