Home Stiri Jocuri Nostalgie şi raţe pe 8 biţi ...

Nostalgie şi raţe pe 8 biţi cu Duck Retro Hunt

28.03.2013

Nostalgie şi raţe pe 8 biţi cu Duck Retro Hunt jocuri duck retro hunt duck hunt android 8 bit

Vă mai amintiţi de „jocurile pe televizor” şi serile pierdute în faţa televizorului cu fratele, sora sau vecinul până vă usturau ochii? Cum v-ar plăcea să mai vânaţi nişte raţe pe 8 biţi ca în copilărie? Duck Retro Hunt vă dă ocazia să vă faceţi iar de râs în faţa câinelui de vânătoare. 

Cred că este aproape imposibil să nu recunoaşte jocul dar pentru orice eventualitate o să vă explic, totuşi, cum stă treaba. Tot ce trebuie să faceţi este să… da, aţi ghicit… să împuşcaţi raţele!

Din păcate vechiul pistol nu prea se poate conecta la terminalul vostru android aşa că aveţi la dispoziţie două variante de joc: puteţi să navigaţi pe touch screen dar e un pic ciudat şi o să rataţi câteva raţe până să vă obişnuiţi sau puteţi folosi giroscopul telefonului şi mişcarea o să vi se pară naturală.

Ca o surpriză, avem şi un mod cu realitate augmentată în care fundalul poate fi înlocuit de camera voastră, sau orice alte preferinţe aveţi. Pentru calibrare puteţi folosi o bancnotă de 1 dolar (succes în a găsi una ), dar mai simplu e să printaţi markerul pus la dispoziţie aici.

Nu aveţi nimic de pierdut dacă îl încercaţi pentru că este gratis, iar dacă vă place mult şi vă deranjează reclamele aveţi la dispoziţie şi o variantă plătită. Ca de obicei, v-am pus linkurile pentru ambele versiuni la sfâşitul articolului.

Spor la vânătoare!

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Sustine
Click!
Close