Home Altele [Sondaj de weekend] Care considerați că ...

[Sondaj de weekend] Care considerați că este diagonala perfectă pentru un smartphone?

de
31.03.2012

[Sondaj de weekend] Care considerați că este diagonala perfectă pentru un smartphone? sondaj de weekend sondaj inch ecrane diagonale android

Am tot văzut de-a lungul timpului o mulțime de discuții legate de diagonalele smartphone-urilor lansate în ultimii ani, care sunt din ce în ce mai mari și în continuă creștere. Exista ecrane de 3.5, 4.0, 4.3, 4.6, 5.3 inch, însă dacă analizăm puțin piața observăm că dacă suntem ceva mai pretențioși și vrem un smartphone high-end dar cu ecran de 3.5, nu prea găsim. Toate smartphone-urile performante vin acum cu ecrane de peste 4.3 inch, care au loc intr-un buzunar normal, dar sunt destul de greu de utilizat cu o mână. Eu unul consider ca ecranul perfect ar fi undeva intre 4.6 și 5 inch, chiar dacă nu am degetele destul de mari ca sa-l pot manevra fără a fi nevoit să folosesc două mâini.

Voi ce parere aveți de cum evoluează dimensiunile ecranelor? Ce diagonală vi se pare potrivită pentru smartphone-ul vostru?

[poll id=”6″]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close