Porcuşorii din Angry Birds devin personaje principale în Bad Piggies

27.09.2012

Porcuşorii din Angry Birds devin personaje principale în Bad Piggies rovio games bad piggies angry birds android

Nu contează în ce măsură v-aţi jucat Angry Birds (oricare parte a seriei), tot aţi făcut cunoştinţă cu porcuşorii verzi pe care i-aţi tot lovit de-a lungul timpului. Ei bine, Rovio a lasat azi Bad Piggies, un nou joc în care porcuşorii de care vorbeam devin devin protagonişti şi trebuie să-i ajutăm să învingă gravitaţia şi alte legi ale fizicii. 

Cum ajutăm porcuşorii? Trebuie să construim vehicule mai mult sau mai puţin capabile să îşi ia zborul prin cele peste 60 de nivele. Interfaţa este extrem de simplă şi elementele pe care le putem folosi sunt variate sau poate chiar puţin ciudate. Printre materiale vom găsi de la cutii de lemn până la baloane, elice, motare, umbrele sau rachete.

În cazul în care nu vă descurcaţi să construiţi un „aparat” potrivit, puteţi cere ajutorul Porcului Mecanic ce va face toată treaba, rămânând decât să vă ocupaţi de partea de pilotaj.

Dacă luăm în considerare toate caracteristicile jocului, putem afirma liniştiti că o să se bucure de un succes enorm şi va deveni un joc perfect de omorât timpul.

Momentan îl puteţi obţine gratis din Play Store şi este disponibil în două versiuni: normală şi HD.

[nggallery id=63] [qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.BadPiggies[/qr] [qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.BadPiggiesHD[/qr]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Sustine
Click!