Home Stiri Telefoane Prima replică a lui Galaxy S4 ...

Prima replică a lui Galaxy S4 a fost pusă la vânzare cu 170€

de
25.03.2013

Prima replică a lui Galaxy S4 a fost pusă la vânzare cu 170€ samsung s4 replica galaxy copie

Chiar mă întrebam cât o să dureze până când producătorii chinezi vor lansa o replică a lui Galaxy S4, topul de la Samsung. Astăzi am primit răspunsul: 10 zile. Un site din China a pus deja la vânzare un smartphone care, deși seamănă mai mult cu Samsung Galaxy S3, poartă numele de S4.  

Replica pare destul de îndrâzneață la capitolul hardware, aceasta oferind un procesor quad-core Mediatek MTK6589 de 1.2Ghz, 1GB memorie RAM, 8GB memorie internă expandabilă până la 32GB, baterie de 2100 mAh și sistem de operare Android 4.1.2.

Prima replică a lui Galaxy S4 a fost pusă la vânzare cu 170€ samsung s4 replica galaxy copie

Ceea ce face această copie să semene mai mult, la prima vedere, cu originalul este ecranul de 5 inch ce are o rezoluție HD 1280 x 720 pixeli. Pe smartphone-ul chinezesc găsim și o cameră principală de 8 Megapixeli, respectiv o cameră secundară de 3 Megapixeli.

Device-ul poate fi achiziționat de pe site-ul producătorului la prețul de 1399 de yeni (170 Euro) și este disponibil în două versiuni de culoare, alb și negru, la fel ca originalul.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close