Home Stiri Telefoane Primul update la Ice Cream Sandwich ...

Primul update la Ice Cream Sandwich pentru Galaxy S2 va veni pe 15 Martie

de
05.03.2012

Primul update la Ice Cream Sandwich pentru Galaxy S2 va veni pe 15 Martie samsung galaxy s2 galaxy s2 ics android 4.0 galaxy s2

Toți posesorii de Galaxy S2 așteaptă cu nerabdare update-ul oficial la Ice Cream Sandwich, update ce a fost anunțat că va sosi, însă fără a se da o dată fixă de lansare.

Iată ca primul update va veni pe 15 Martie, doar pentru Israel din păcate, atât pentru variantele libere de rețea cât și pentru cele branduite de operatorii GSM, după cum a anunțat Samsung Israel pe profilul de Facebook. Rămâne acum de văzut când va fi anunțat pentru Europa și sperăm că nu va trebui să așteptam sezonul potrivit pentru consumul de înghețată.

Primul update la Ice Cream Sandwich pentru Galaxy S2 va veni pe 15 Martie samsung galaxy s2 galaxy s2 ics android 4.0 galaxy s2

Sursa: androidcentral.com

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close