Home Stiri Aplicatii Quick ICS Browser aduce o mulțime ...

Quick ICS Browser aduce o mulțime de îmbunătățiri față de navigatorul stock

de
10.03.2012

Quick ICS Browser aduce o mulțime de îmbunătățiri față de navigatorul stock quick ics browser ics browser ics ice cream sandwich android 4.0

În ultima perioadă au fost lansate browsere compatibile cu Android 4.0 ICS, cu interfață stock, dar ce aduc o mulțime de îmbunătățiri ce țin de accesibilitate. Un astfel de navigator web este și Quick ICS Browser, compatibil doar cu Ice Cream Sandwich. La prima vedere, acesta nu se deosebește cu nimic față de browserul stock, însă ne oferă destule funcții în plus care să ne convingă să renunțăm la navigatorul ICS.

[poll id=”4″]

Ce aduce în plus:

* Quick control items, un semicerc cu diverse funcții, cum ar fi : „Close tab”, „Go back”, „Go forward”, „Refresh page”, „Add to bookmarks”, „Toggle fullscreen”, „Expand notification bar”, „Find on page”, „Bookmark shortcut” și „Quick Share”, ce poate fi afișat cu o simplă atingere pe marginea ecranului.
* Quick Share – folosindu-ne de același semicerc, putem arată și altora pagina vizitată de noi, pe Facebook, Twitter, etc
* Gesturi – printr-un simplu swipe stânga-dreapta, putem naviga între tab-uri sau putem da Back sau Forward.
* Butoanele de volum pot fi folosite ca scroll

[app]net.virifi.android.quickbrowser[/app]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close