[Review] Quick Pic numai pentru Android

06.02.2013

[Review] Quick Pic numai pentru Android quickpic gallery galerie ics galerie free android

Quick Pic este o galerie foarte frumos stilizată ce incearcă să o „mimeze” pe cea de pe Ice Cream Sandwich.

Cu ce este ea mai specială decât cea stock întâlnită pe orice telefon? În primul rând, datorită capacității acesteia de a stoca sub formă de cache orice poză nouă, timpul de încărcare al acesteia este neechivalat de nici o galerie de până acum.

În al doilea rând, posibilitatea de a vizualiza orice album salvat în diferite forme este o opțiune deosebită.

Orice poză poate fi modificată în diferite forme – de la rotire până la micșorare, la orice dimensiune dorită și chiar decuparea acesteia, totul pentru a satisface utilizatorul.

 Quick Pic are și un video player destul de capabil de a reda chiar și anumite extensii pe care unele telefoane nu le pot reda.

Opțiunea de a ascunde orice poză sau video complet din telefon, asigură intimitatea utilizatorului și ușurează munca, fără a mai fi nevoie de alte aplicații similare.

În concluzie, Quick Pic este una dintre aplicațiile absolut necesare pentru orice smartphone. Aceasta poate fi descarcată gratuit din Play Store.

[pb-app-box pname=’com.alensw.PicFolder’ name=’QuickPic’ theme=’light’ lang=’en’]

 
[Review] Quick Pic numai pentru Android quickpic gallery galerie ics galerie free android    [Review] Quick Pic numai pentru Android quickpic gallery galerie ics galerie free android

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Sustine
Click!