Instagram – aplicație pentru cameră și rețea socială pentru photo sharing

de
04.04.2012
...

Ieri a fost lansată și pe Android celebra aplicație Instagram, o rețea socială pentru photo sharing foarte cunoscută printre utilizatorii iOS. Aceasta nu putea să treacă pe langa mine fără să o testez, chiar dacă nu sunt pasionat de fotografie.

Ce este Instagram? Este o aplicație pentru camera foto ce vă oferă posibilitatea să adaugați efecte fotografiilor și să le publicați într-o rețea, unde pot fi votate/comentate de urmăritorii vostri (Followers).

Screenshot_2012-04-03-22-42-071 Instagram - aplicație pentru cameră și rețea socială pentru photo sharing Screenshot_2012-04-03-22-45-091 Instagram - aplicație pentru cameră și rețea socială pentru photo sharing Screenshot_2012-04-03-22-45-201 Instagram - aplicație pentru cameră și rețea socială pentru photo sharing

Este pentru prima dată când interacționez cu aplicația – rețeaua socială Instagram și pot să spun că este destul de interesantă și foarte populată.

Interfața este una simplă, ușor de utilizat încă de la prima accesare, având toate butoanele la îndemână. Aplicația oferă mai multe tab-uri, printre care o secțiune cu cele mai populare fotografii în funcție de voturi, urmăritorii voștri,  cei pe care îi urmariți și un tab unde puteți vedea numărul celor care vă urmăresc, celor pe care îi urmăriți și numărul imaginilor urcate.

Screenshot_2012-04-03-22-45-281 Instagram - aplicație pentru cameră și rețea socială pentru photo sharing Screenshot_2012-04-03-22-45-381 Instagram - aplicație pentru cameră și rețea socială pentru photo sharing Screenshot_2012-04-03-22-58-491 Instagram - aplicație pentru cameră și rețea socială pentru photo sharing

Camera este foarte simplă, doar cu 2 butoane: unul pentru Flash și altul pentru a comuta între cele 2 camere. Setările pe care le găsim în aplicația stock a telefonului lipsesc, deci nu puteți schimba rezoluția, exposure, etc. Dacă vă deranjează acest lucru puteți alege aplicația default pe care doriți să o folosiți, dintre cele instalate.

Partea interesantă este numărul destul de mare de efecte pe care le puteți adăuga imaginilor importate sau realizate cu camera Instagram. Mai jos aveți toate aceste efecte.

[app]com.instagram.android[/app]
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!