Home Altele Să curgă reviewurile!

Să curgă reviewurile!

12.03.2012

Să curgă reviewurile! review plusuri minusuri jocuri aplicatii

Salutare! Eu sunt Andrei și, evident, un mare iubitor de Android, cu care am făcut cunoștință acum un an. La început a fost greu, până am văzut cam cu ce se mănâncă. În momentul de față (12 martie 2012, ora 20:04) continui să am telefonul în service pentru o mufă dezlipită. Pe această cale le transmit salutări și urări de bine celor de la Germanos, care după o săptămână încă nu au reușit să lipească dumnezeului mufa.

Sunt fericitul posesor al unui Samsung Galaxy Spica (vechi, dar deh, sunt student și berea costă), care rulează Android 2.3.7 mulțumită celor de pe Samdroid.net, mai ales tom3q. Sunt încântat să mă alătur echipei AndroNews și de abia aștept să vină telefonul înapoi ca să pot începe treaba.

Care treabă? Păi, eu mă voi ocupa cu reviewul de aplicații și/sau jocuri, în funcție de posibilități. Cu părți bune dar și rele. Bineînțeles, după fiecare review o să vreau să aud și părerile voastre! Ba chiar puteți să cereți reviewuri, la ce vreți voi. Pentru asta, mergeți pe pagina de contact și ziceți la ce aplicație vreți reviewul. Bineînțeles, aplicația respectivă trebuie să fie FREE în Google Play (continui să am impulsul de a zice Market).

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Sustine
Click!
Close