[Video] Să fie acesta Samsung Galaxy S4?

de
12.03.2013

[Video] Să fie acesta Samsung Galaxy S4? samsung s4 galaxy big thing

Mai sunt 2 zile până la lansarea oficială a lui Galaxy S4 și dejă pe net circulă imagini și zvonuri legate de posibilul design al smartphone-ului.

Astăzi a mai fost publicat un fimuleț hands on în care ne este prezentat un GS4 dual-sim, posibil un prototip sau o versiune pentru China. Pe lângă ecranul vizibil mai mare decat al modelelor precedente, observăm, destul de dezamagiți, că producătorul coreean nu a venit cu ceva nou în materie de design, preferând să lanseze un hibrid între Galaxy S3 și Note 2, cu carcasă din plastic și margine metalică.

Modelul prezentat în filmuleț ne este confirmat parțial și de către Samsung Mobile USA  printr-un tweet care conține o imagine umbrită a lui Galaxy S4, dar în care nu putem observa camera frontală, senzorii și difuzorul.


După toate aceste imagini și zvonuri, nu ne rămâne decât să așteptam evenimentul Samsung Unpacked ce va avea loc pe 14 Martie în New York.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde”.

Sustine
Click!