Home Altele [Sondaj de weekend] Folosiți carcasă/husă sau ...

[Sondaj de weekend] Folosiți carcasă/husă sau folie pentru a vă proteja smartphone-ul?

de
06.04.2012

[Sondaj de weekend] Folosiți carcasă/husă sau folie pentru a vă proteja smartphone-ul? sondaj de weeknd sondaj protectie huse carcase

De când au fost lansate primele telefoane au existat huse care să le protejeze de eventualele zgarieturi și lovituri. Cu toții cred că mai ținem minte husele acelea din piele ce se prindeau cu o capsă, care aveau plastic transparent pe față, care de cele mai multe ori se lipea de ecran de nu se mai putea vedea mare lucru. Moda s-a mai schimbat în timp, iar acestea au început să fie folosite atât pentru protecție, cât și pentru design. Au apărut huse din plastic, silicon, ce acoperă în totalitate sau parțial telefonul. Adevărul este că smartphone-urile din ziua de azi au nevoie de o minimă protecție pentru eventualele lovituri, ale căror consecințe se răsfrâng mai mereu asupra ecranului.

Eu am cumpărat până acum mai multe carcase din plastic ce se atașează pe spate, însă nu prea le folosesc fiind destul de incomode în buzunar dar și la utilizare, ca să nu mai vorbim de design care este schimbat în totalitate.

Voi cum vă protejați smartphone-ul de zgarieturi și lovituri?

[poll id=”7″]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close