Home Stiri Aplicatii TSF Shell – launcherul 3D disponibil ...

TSF Shell – launcherul 3D disponibil acum în Market, dar la un preț cam piperat

de
29.02.2012

TSF Shell - launcherul 3D disponibil acum în Market, dar la un preț cam piperat tsf shell launcher tsf shell android lancher

 

Am citit acum câteva luni despre proiectul unor dezvoltatori, de a realiza un launcher diferit de toate celelalte. Iată că astazi au terminat treaba și au pus la dispoziție utilizatorilor Android, TSF Shell, un launcher 3D ce aduce un design interesant și în același timp unic, ce îi va convinge pe mulți să renunțe la interfața stock a smartphone-ului.

TSF Shell vă permite să vă personalizați ecranul cu o gamă largă de widget-uri, să aranjați icon-urile în foldere și să creați grupuri de icon-uri. Pe lângă aranjarea clasica, stânga-dreapta, sus-jos, a icon-urilor, TSF Shell vă permite să le schimbați și unghiul.

Navigarea dintre pagini se face foarte ușor, cu un singur click pe un buton poziționat discret în stânga ecranului, iar animația de tranziție poate fi schimbată și ea. Există și o coloană laterală ce poate fi personalizată foarte ușor cu aplicațiile cele mai folosite, pentru a fi accesate cât mai ușor.

[nggallery id=17]

TSF Shell – 54.34RON:

[app]com.tsf.shell[/app]

TSF Weather Widget – Gratis:

[app]com.tsf.shell.widget.weather[/app]

TSF Notepad Widget – Gratis:

[app]com.tsf.shell.widget.memo[/app]

TSF Music Widget – Gratis:

[app]com.tsf.shell.widget.music[/app]

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close